tisdag 27 oktober 2009

» tossig tisdag

Nu äntligen får man sätta ner röven. Det har varit ganska fullt upp idag faktiskt. Vi stack till Nybro i förmiddags, fikade lite, storhandlade och shoppade doppresenter! Det är ju så att lille Orlando döps på söndag så Nadde, Jörgen, jag, Simon och Liam har lagt ihop till presenterna. Blir ju lite mer då, men vad det är kan jag inte säga – man vet ju aldrig om hans mamma är här inne och snokar. Finfina blev paketen i alla fall, köpte ett jättesött presentpapper med Nalle Puh på. Urgulligt! Det är nästan så jag skulle kunna tänka mig att rama in det och ha på Liams rum. Ja, jo. Det ska jag nog fasen göra… Mm.

Efter att ha kommit hem i eftermiddags var det ett jäkla sjå att packa upp allt. Tio miljarder puréburkar, blöjor och fan och hans moster. Usch, storhandling är verkligen inte kul. Men samtidigt är det skönt att ha frysen full och slippa tänka på “vad ska vi ha till middag idag?”.

Igår hade vi, som sagt, bakdag här hemma i stugan. Det blev kladdkaka, jordnötskakor, en misslyckad morotskaka (Simons verk..) och chokladbollar. Orkade inte mer sen, resten av kakorna vi skulle baka får bli en annan dag istället. Men imorgon då får jag ställa mig och göra kladdkaka igen! Nadde ska på intågande och gav mig strikta order om att ställa mig och baka. “Din kladdkaka är såååå gooood!” Tackar, tackar som trugar!

Nu ska jag pilla med lite annat innan det är dags att slå sig ner framför Desperate Housewives, Christine och Brothers & Sisters. Uuuuh, älskar tisdagar!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam