söndag 4 oktober 2009

» natten

Liam ligger nu och sover efter en god frukost och en massa bus.
Han har inte sovit så bra inatt vilket han alltid brukar göra annars mellan åtta på kvällen och åtta på morgonen. Men inatt har Simon fått springa mellan vårt och hans sovrum och satt i nappen, sövt och vyssat utan resultat. Gick inte speciellt bra när jag försökte heller. Vet inte vad det var med honom faktiskt. Han låg och sprattlade, skrattade, ville komma upp och skrek om vartannat. Efter lite Alvedon till tandköttet som verkade klia och göra ont så somnade han om igen, tack och lov. Man vill ju inte att rutinerna ska komma i obalans nu när vi äntligen kommit in i dom.

Igårkväll kom mamma upp för att gosa lite med Liam innan han skulle sova. Simon hann komma hem från jobbet också och fick träffa honom en stund. När han somnat satte vi igång och lagade middag. Det blev hemmagjord pizza, inte helt fel! Kollade på körslaget, mamma och Simon drack Whiskey och så åt vi gott. Riktigt mysig lördagskväll, må jag säga.

Nu ska jag skutta in i duschen innan alla mina pojkar vaknar.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam