söndag 25 oktober 2009

» sega söndag

Simon och jag sitter nu och ugglar framför “Vem kan slå Filip och Fredrik?” Liam somnade för någon timme sedan och var rejält trött – och grinig.
Har inte gjort någonting idag. Hela familjen tog en rejäl sovmorgon, promenerat, lagat middag och planerat för mitt kommande födelsedagskalas. Fyllde år i augusti men i och med flytten så fick vi skjuta fram kalaset ett par månader och det kan jag väl stå ut med. Har bestämt oss för vilken mat det blir nu iallafall – exotisk bricka med potatissallad och massa gott! Efterrätten ska vi dona med imorgon då vi ska ha bakdag här hemma. Det blir kärleksmums, morotskaka, jordnötskakor, kladdkaka med bitar av vit choklad och kolabakelser – smarrigt!

Ni har väl förresten inte missat mina (och mammas) tävlingar som är i full gång? Delta gärna genom att klicka på bilderna här nertill. Imorgon avslutat Kalasbolaget-tävlingen och istället startar jag upp en ny tävling i samarbete med Kalaspinglan – missa inte det!

Butik StilKalasbolaget 01Nova Star 01Rarabarn 011Lajbansson 02

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam