fredag 23 oktober 2009

» pattar som lovikkavantar

Nu är man hemkommen ifrån Lessebo. Adde satt barnvakt åt Liam medans jag körde mamma till tåget, hon och väninnan Agneta är nämligen påväg in till Harry’s i Växjö i skrivande stund. Får väl se om hon hittar en rejäler styvpappa till mig denna kväll?

Liam sover sedan två, tre timmar tillbaka efter en riktigt grinig kväll. Han har varit galet mammig och jag har inte kunnat göra någonting utan att det skulle bli gallskrik. Sova ville han inte, inte äta, inte sitta och leka, inte det och inte det. Till slut fick jag i alla fall i honom lite gröt och så somnade han utan protester, tack och lov!

Just nu sitter jag och kikar runt på nätet, mailar och skrattar så tårarna sprutar åt underbara, fantastiska Robert Gustavsson på YouTube. Han var med i Parlamentet för ett par veckor sedan nämligen. Det är inte direkt något program jag följer men när jag läste att han skulle vara med så kunde jag bara inte låta bli! Hans imitation av Tony Irving är helt sjukt rolig! Så har du inte sett klippet får du nu chansen.

Denna människa! Han låter mer som Tony Irving än Tony Irving gör själv, eller hur? Galet kul!
Hon dricka PULVAKAFFE!

1 kommentarer:

Louise sa...

Hej agnes!
Tack för din kommentar. Jag blev riktigt nöjd själv med designen så den får vara kvar tills vidare =)
Svar till ditt inlägg så tycker jag oxå Robert Gustavsson är skitrolig, han imiterar Tony irving klockrent..haha. Jo parlamentet brukar jag ofta glo på och skratta till.
Ha det bra!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam