fredag 9 oktober 2009

» fika, fika, fika

Sicken lång dag det har varit denna fredag. Är skittrött men vägrar lägga mig ensam efter den smått läskiga filmen Nadde och jag precis tittat på. Simon kommer hem från jobbet klockan ett så jag tror nog jag väntar på honom. Veeet, jag är skitlöjlig när det gäller sånt. En riktig fegis.
Nadde har i alla fall åkt hem nu efter en kväll med god mat, Idol och godis. Blivit mycket gott idag får jag väl erkänna. Sara, Nadde och jag möttes i restaurangen på Kosta Outlet klockan kvart över elva i förmiddags. Fikade, promenerade med barnvagnarna, fikade lite till och promenerade ännu mera. Riktig mysdag har det varit med härligt höstväder och mycket sol! Får bara hoppas att det håller i sig för regn vill man ju inte ha.

2 kommentarer:

Simon sa...

vad såg ni för film då? kommer om 1,5 timme...puss

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ny tävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_09.html

..med chans att vinna ett presentkort från en finfin barn/ ungdomsbutik! Kika gärna in o ha en überskön helg!

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam