torsdag 29 oktober 2009

» fika och gungeligung

Liam och jag mötte upp Nadde på Kosta Outlet klockan ett, kikade lite på barnkläder och därefter rullade vi ner till fiket. Satt och snackade, åt gott och Liam knaprade på rån mest hela tiden. Det blev en riktig snabbis för klockan två skulle Nadde tillbaka till jobbet igen, men det var kul så länge det varade!

IMG_5583IMG_5573IMG_5584IMG_5586IMG_5575IMG_5577IMG_5578IMG_5582IMG_5576

Efter fikat mötte vi upp Simon och Diesel på lekplatsen vid Kosta Boda. Liam gungade för första gången och verkade gilla det! Sen gick vi till affären och handlade och nu är vi hemma igen. Liam har precis somnat och då får man passa på att skriva litegrann.
Klockan fem ska vi ner till mamma och äta middag. Det är jag som beställt – potatis, kokt torsk och dillsås! Fyyy sjuttsingen sa gott!

IMG_5599IMG_5598IMG_5601

2 kommentarer:

Christian sa...

Hejsan. Det var inte igår. Har ni det bra uppe i kosta nu då? Saknar i broakulla nått? /Chrille

Natta sa...

Vilka fina bilder!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam