torsdag 15 oktober 2009

» påminnelse!

Vår lille fis ligger nu och sover efter en dag fylld med bus och lek. Får hoppas att han sover hela natten bara. Det har varit grinigt (läs: gallskrik) i timmar de senaste två nätterna och det är nog tänderna som spökar. Tack gode gud att Simon inte jobbar natt för jag hade inte klarat/orkat ta det ensam. Får hoppas det går över snart i alla fall.

Nu sitter vi och väntar på att Lyxfällan ska dra igång. Alltid lika lugnande att se andra med sämre ekonomi än en annan. Usch, så elak man är men det är ju så sant.

Ni har väl förresten inte missat mina pågående tävlingar? Det är massor med kul i potten och man behöver inte ens länka om tävlingen för att ha en chans att vinna. Mamma har också en tävling igång där du kan vinna en vacker namnring! Delta, delta, delta!

Kalasbolaget 01bloggpresentkorttagnes[4]Butik StilKidsbutik 02Wall44 01

2 kommentarer:

www.metrobloggen.se/trygg sa...

hejsan första gången jag gör ett besök på din blogg, jag fastnade en bra stund för du skriver bra och din blogg är mycket fräsch och fin, hoppas du får en mycket fin dag och behöver du ett gapskratt är det bara att besöka min otroligt galna blogg haha ha det bäst mvh den galna mamman

MADELEINE sa...

kikar in och önskar er en toppen helg, ska kika på dina tävlingar oxå om jag missat någon !!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam