fredag 30 oktober 2009

» fredag

Idol är slut och mamsen har precis gått hem till sitt. Vi har haft en riktig heldag idag, mamma, jag och Liam. Simon stack till jobbet klockan halv ett, därefter kom en fixar-gubbe och lagade vår kamin som inte funkat sen vi flyttade in. Nu brinner det för fullt här och ett varmt sken och go värme fyller hela vardagsrummet, härligt! Mamma kom förbi precis innan fixar-gubben stack, därefter tog vi vovven och vagnen ut på promenad. Mötte en massa känningar på väg till affären, bland annat min gamla mattelärare Kerstin, “Pelle på vinden” och familjen Elm! Sara och Mari alltså. Kände först inte igen bilen förrän en ruta rullades ner och skallet av en löpande tik (nejnejnej, inte Sara – hunden!) nådde Diesels öron som genast blev uppjagad och en aning småkåt. Men det gick ganska bra ändå, småpratade lite innan de gav sig iväg och vi fortsatte sedan hemåt till värmen.
Ätit en god middag har vi också. Mamma bjöd på middag igår så idag var det min tur – Schnitzel, grönpepparsås och klyftpotatis, mmm! Och till efterrätt blev det choklad och skumtomtar framför tv:n.

Tänkte jag skulle ta tag i “tävlandet” lite nu. Har inte deltagit i några på dölänge och då kan man ju inte vinna några julklappar heller! Om ni vill ha tips på tävlingar som mest inriktar sig på barnkläder och barnprylar – kika då in på min tävlingsblogg och delta du också!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam