torsdag 8 oktober 2009

» full rulle

Igår var jag lat och orkade inte skriva något inlägg så får ta det nu istället.

Mamma satt barnvakt åt Liam igår medans Simon och jag åkte till Kalmar. Första stoppet blev på Media Markt där det inhandlades en ny bärbar telefon och ett tvättställ. Därefter tog vi tjuren vid hornen och smög in på Ikea för att byta vår förbaskade tv-bänk för femtioelfte gången. Gick självklart en sväng på varuhuset också och hittade fyra hyllor och lite annat smått och gott till lägenheten. Kan ju inte låta bli när man väl är där.
fc9171_mxSista anhalten blev på Elgiganten där Simon köpte mig en ny bästa vän – dammsugare! Vår gamla sjunger på sista refrängen nämligen. Det blev i alla fall en Philips FC9171 i vinrött – jättefin!
På vägen hem blev det ett litet stopp i Nybro på Sibylla och på Tools där Simon plockade på sig skruvar och andra gubbleksaker.
Hemma igen stack jag ner till mamma och hämtade min gullebulle, hann prata en liten stund också innan hon skulle på tjejkväll. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt. Diesel, jag och Nadde gick en promenad och sen kikade Adde förbi. Efter att Liam somnat hyrde vi tredje “Johan Falk” via boxern – skitbra, by the way. Men ettan har ändå varit bäst hittills. Få hoppas att fyran som vi ska se ikväll är lika bra.

Tobias och Lisa har precis åkt hem nu. Vi har varit på Sportbaren och käkat hamburgertallrik, mumma! Liam blev väldigt förtjust i Lisa och flörtade mest hela tiden, lille charmtrollet.

IMG_5179IMG_5181IMG_5189

Just det ja! Den fina mössan från e.ko som jag vann för ett par veckor sedan kom på posten idag! Jättefin var den och passade perfekt på Liams lilla huvud. Köpte till en scarfs också och den var lika fin den och matchade kanon. Tack Erika!

IMG_5177IMG_5173IMG_5175

Nu ska jag knata ner till mamma och hjälpa henne att lotta fram tre vinnare. Hennes allra första tävling avslutas nu klockan åtta nämligen.

4 kommentarer:

Nadine sa...

klockrent kort, precis så att de små grynen syns:)så söt

Linda sa...

Tipsar om min tävling!

http://lindabergqvist.blogg.se/2009/october/tavling-i-samarbete-med-ladervarornu.html

Kom och var med :)

Rebecca sa...

Åh sötnosen, vilka underbara ögon!
Trevlig shopping igår, Ikea kommer man aldrig tomhänt ifrån.
Hoppas ni får en riktigt mysig fredag!

Marianne sa...

hej!

va kul att du är nöjd med mössan å scarfen, ser ut å passa kanon;)

trevlig helg!

**erika

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam