måndag 3 december 2012

Spara det roliga till sist

Vid nio startade vår dag här hemma med två busiga barn. Vi åt frukost, Liam åt prickigkorvmacka och Nomi slog till på gröt med mango och äpple. Förmiddagen spenderade vi sedan med att plocka, dammsuga, och skura. Inte jättekul kanske men skiten måst ju göras. Och under tiden Nomi sov middag fick Liam och jag oss ett behövligt bad.

Efter regn kommer sol, eller “efter skittråkigt städgöra kommer pulkaåkning” kanske passar bättre. Det har ju kommit ännu mer snö nu och det gick riktigt fort i backen för Liam! Han åkte en halvtimme ungefär, sen kom pappa hem från jobbet och vi alla gick till affären.

I skrivande stund är det matlagning som gäller här hemma. Potatisgratäng, lite fläskfilé och en stor sallad. Ska bli sjukt gott!

IMG_8270nyIMG_8247nyIMG_8262nyIMG_8249nyIMG_8252IMG_8242ny

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart ♥......
/Kram

trollet sa...

Oj vilka fina bilder på guldklimparna=))

Sara sa...

Kul för de små nu när det kommit lite snö. Härliga bilder =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam