söndag 9 december 2012

Liams nionde lucka

IMG_8585

I Liams paketkalender har det funnits lite allt möjligt de senaste dagarna, bland annat tuschpennor, kritor, vattenfärger, penslar och lördagsgodis. Idag blev han lite extra glad när han öppnade. I låg tre pepparkaksformar med Pippi Långstrump. Dessa kommer komma väl till pass imorgon när vi ska göra pepparkakor!

I min paketkalender idag låg det åtta kökshanddukar. Inte lika roligt och lekfullt som Liams kanske men ack så praktiskt! Att bli glad över kökshanddukar ger väl en hel del vuxenpoäng också? De senaste dagarna har jag fått fler tygservetter, servettringar och ljuslyktor bland annat. Den där Tomten har väldigt bra koll på vad jag gillar, måste jag säga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi såå bra saker & jag är såååååååå avis på att du Agnes har en egen hihi/Kram pårej!

Anonym sa...

Julmat du har en egen kalender!

www.mammatea.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam