onsdag 12 december 2012

Efter dagis

Vi har hunnit få i oss lite middag, tittat på dagens avsnitt av julkalendern (Liam diggar verkligen spökena!) och så har vi öppnat våra paketkalendrar. Liam fick tuschpennor som han just nu sitter och ritar med. Han sprang snabbt och hämtade två tekoppar och en assiett på sitt rum och berättade att han skulle rita Musse Pigg. Ja, det var ju smart. Måste vara något han snappat upp på dagis.

Nu är det inte långt kvar tills tomtestassen åker på. Ikväll är det nämligen luciafest (varför det aldrig är på själva luciadagen är för mig en gåta) på dagis. Tyvärr så missar ju sambon det då han jobbar kväll men min mor och bror hänger på istället.

IMG_8953IMG_8992IMG_8973IMG_8942

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & va smart kille du har hihi...
Ha det så mysigt ikväll på Luciafesten/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam