fredag 28 december 2012

Bioupplevelse på tu man hand

hobbit_1-620x496Idag har sambon och jag fått några timmar för oss själva. Liam sov som sagt över hos gammelmormor i natt och Nomi lämnade vi hos mormor och morbror i förmiddags. För klockan två startade Hobbit: En oväntat resa på bio i Kalmar. Äntligen!

Vi var laddade till tänderna med cola och popcorn och bredde ut oss i våra goa plusstolar. De där tre timmarna gick alldeles för fort och vi båda var väldigt nöjda med vår bioupplevelse. Underbar film, jag älskar ju denna typ av film och hela Sagan om Ringen-trilogin är bland mina absoluta favoritfilmer. Och ett helt år tills nästa, längtar redan!

Nomi nattas i skrivande stund och så snart hon somnar ska vi övriga tre beställa hem lite pizza. Liam åt middag hos gammelmormor men vi har inte hunnit få i oss någonting, så det ska bli gott med (en aning försenad) middag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,så mysigt...
Den vill jag oxå se/Kram

Emelie - Mamman som älskar vitt sa...

Ja, vi hade det så mysigt! :) Tråkigt att julen går över så fort. Men men :) Åh så härlig att gå på bio, var så himla längesen jag och sambon gick och vi är också sugna på Hobbit så får se om vi går något nästa vecka! :) Kul att den var bra!!

Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam