onsdag 5 december 2012

Ortopeden och förberedelser

IMG_8333

Nomifisan i väntrummet…

Jag, sambon och Nomi var på lasarettet i förmiddags. Vi fick träffa en specialist på PEVA hos barn och hon hade åkt enda från Lund. Nomis läkare Maria samt Örjan var också med under besöket. Allt såg bra ut och Nomi var, trots den dumma febern, på väldigt glatt och trevligt humör. Nemas problemas, precis som vanligt.

I eftermiddag har det var himla stressigt. Jag och gubben ska på den traditionella julklappshandlingen i Ullared imorgon och barnen är därmed hos min mamma inatt och imorgon. Så det var en hel del som behövde packas innan vi åkte till mamma. Vi stannade kvar tills barnen somnat innan vi åkte hem igen. Åt en himla sen middag, bredde mackor inför färden och fixade det sista. Nu ska jag även ta mig en dusch och sen är det marsch i säng. Klockan fyra ringer klockan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga tjejjan ♥...
Ha en bra Shoppingdag på Ullared/Kram

Sara-Sofia sa...

Vad mysigt det låter att åka och jklklappshandla tillsammans! Till Ullared dessutom... Jag tror att jag aldrig skulle få med mig min man dit :-)

Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen sa...

Lycka till med julklappsjakten! Hoppas ni hittar allt ni är ute efter

Nina sa...

va skönt att allt såg bra ut iaf <3
Såg att ni hade shoppat en mängder idag. sååå avis. vill oxå dit!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam