onsdag 19 december 2012

Julklappar och julgodis

Vi har varit iväg hela långa dagen idag. Först ut blev det julklappsshopping i diverse butiker i Kalmar samt på Ikea. Det första Liam fick syn på därinne var deras lekrum som han hemskt gärna ville vara i. Och det fick han såklart, vi var mer förvånade över att han vågade vara där själv under tiden vi handlade. Men det gick jättebra och han ville inte ens följa med hem efteråt.

Efter att ha fyllt upp bilen med julklappar åkte vi till Nybro där det årliga julgodismakeriet hos barnens farmor hölls. Liam tyckte det var jätteroligt och han gjorde massor av fina marsipanfigurer. Det var först när vi började bli klara som han insåg att marsipanen gick att äta, så han tryckte in alla möjliga färger i munnen och tyckte det var jättegott. Och sen blev det ännu mer gott att äta, exotisk bricka med potatissallad som svärmor beställt. Supergott!

IMG_9455IMG_9441IMG_9429IMG_9462IMG_9480IMG_9435IMG_9501IMG_9438

1 kommentarer:

Anonym sa...

Wooo,härligt/Kram ♥...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam