torsdag 6 december 2012

Den årliga julklappsjakten i Ullared

20121206_130822

Ja, jävlar i mig vilken lång dag det har varit. Klockan fyra ringde väckarklockan. Vi snoozade både en och två gånger, faktiskt. Men klockan halv sex satt vi i bilen och redo att ge oss i väg.

Klockan nio, efter en lång bilfärd med felkörningar och god frukost, var vi inne i det stora varuhuset. Vi valde en helt perfekt dag för julklappsjakt, det var knappt något folk. Inget armbågande, muttrande och slitande alltså. Och visst hittade vi julklappar, mest till barnen förstås men även lite till den övriga familjen. Och så blir det ju alltid att en massa tråkiga “bra-att-ha-saker” hoppar ner i vagnen, typ maskindiskmedel, schampoo och batterier, Och godis, men det är ju knappast tråkigt bra-att-ha. Snarare gott måste-ha.

Vi var hemma vid halv sex ungefär och bar upp allt innan vi fortsatte till mamma för att hämta hem våra godingar. Dock var det bara Nomi som följde med för Liam var med sin morbror på Grötfesten i sockenstugan. De hade haft jätteroligt, ätit gröt, smörgås, pysslat ihop julkort, teckningar, snögubbe och julkula, träffat tomten, dansat och ätit tårta. Han var mer än nöjd när jag hämtade dom i sockenstugan klockan nio. Jisses!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Härligt,gottit & underbart/Kram ♥

syns du inte så finns du inte sa...

Låter som ni haft en underbar dag :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam