onsdag 19 december 2012

Kyrkobesök och filmmys

7332421044398_1_18046

Ikväll har hela familjen varit riktigt helylle och besökt gudstjänsten. Vi tog en promenad dit och snön den singlade ner. Liam skulle hoppa i alla snödrivorna så det tog oss närmare 45 minuter att gå den pyttelilla biten. Gäller att vara ute i god tid när man har småbarn, och det är något jag och Simon börjar lära oss. Tidsoptimister som vi båda är.

Kyrkan var fullsmockad, så som det brukar vara i juletider. Min mamma, morfar och bonusmormor hade redan kommit och i samma veva som vi skulle slå oss ner kom även min pappa. Så vi tog upp hela raden, Ikväll var det mycket musik. Brorsan, som går i kyrkokören, bjöd på massa fina toner tillsammans med ännu en kör samt barnorkestern. Jättemysigt och fint. Och mina goa barn skötte sig som alltid!

Nu ikväll, efter att barnen somnat, kröp vi ner i soffan med varsin skål varm nyponsoppa och vaniljglass och tittade på Johan Falk – De 107 patrioterna. Men nu blir det sängen, imorgon väntar en ny dag med julklappsshopping och julgodismakning!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & Johan Falk har vi oxå sett :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam