söndag 9 december 2012

Snoozy från Storasyster & Lillebror Design

I Liams garderob finns det flera plagg från märket Snoozy. Han växer ju inte lika snabbt nu så dessa plagg har han haft väldigt länge och många tvättar har det hunnit bli. Och det är just det jag gillar med Snoozy, det syns knappt på dom hur flitigt använda dom faktiskt är. Kvaliteten är otroligt bra, färgerna håller sig riktigt fina och nopporna lyser med sin frånvaro.

Nu har även Nomi fått sitt första plagg ur Snoozys färgglada och lekfulla kollektion! En omlottbody i mönstret City med hus, djur, träd, blommor, fordon, moln och gator på. Allt i härliga färger som man blir glad av. Och just detta mönster finns även på t-shirt och mysbyxor.

Jag kan inte annat än att rekommendera dessa plagg varmt. De finns att köpa hos Storasyster & Lillebror Design och de har även fraktfritt enda fram till julafton! Och är man väldigt förtjust i just detta City-mönster så kan man hålla ögonen lite extra på glänt, kanske gömmer sig något fint i julkalendern?

IMG_8594IMG_8622IMG_8590

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men såå sött ♥...
/Puss

Mia sa...

Så söt hon är och bodyn också!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam