torsdag 27 december 2012

Middagsbjudning

IMG_0193

Nomi, färdig att åka till gammelmormor!

Idag har vi, min mamma och bror varit i Broakulla hos mormor och Arne. De bjöd på jättegod middag, dansk fläskstek, efterrätt och kaffe. Sen spelade vi Plump och Sjuan och hade det trevligt.

Gammelmormor ville så gärna att Liam skulle sova över där i natt. Vi har frågat honom flera gånger idag men det ville han inte och han blev jättearg när vi packade övernattningsväskan “utifall att”. Han ville heller inte när gammelmormor frågade honom, men sen ändrade han sig lika snabbt av någon anledning. Så han stannade kvar, skämdes bort med kanelbullar och tittade på Janne Långben – The movie som gick på tv.

Nomi ligger nu och sover, hon provar för första gången att sova i spjälsängen i Liams och hennes gemensamma rum. Hon sover ju annars i vaggan bredvid vår säng, men det kommer hon ju inte kunna göra så länge till. Hon börjar ju bli stor nu, skruttan.

Resten av kvällen kommer spenderas i soffan, titta på film och äta lite chippe och dippe!

4 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Mys för Liam att sova hos gammelmormor :)

Anonym sa...

Så mysigt med middag hos Gammelmormor :)
Så söt Nomi är i vagnen/Kram

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas ni får en bra kväll!

Jessica sa...

Hej !
vilken fin blogg du har och fina bilder på dina barn.Kan du även fixa bloggdesign till andra bloggar? Har själv en på bloggsida.se (wordpress) och jag är ju tyvärr hopplöst oteknisk själv så min layout är ju inte mycket att hurra över :). Gott nytt år på dig !

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam