tisdag 4 december 2012

Massa snö, feber och paket…

IMG_8280

Det har snöat nåt så in i bomben här, både under natten och hela dagen. Det tog sin tid att gå till dagis i morse, Liam skulle hoppa i snövallarna, sparka på snön, göra snöbollar. Han var helt frälst. Och på vägen berättade han glatt att han minsann skulle åka pulka i stooora backen.

Förmiddagens BVC-besök med läkarkontroll gick jättebra. Allt såg toppen ut och eftersom hon följer kurvan så fint samt har på sig sina specialskor så hoppade vi vägning och mätning idag. Men två stora dumma vaccinsprutor fick hon i alla fall. Många tårar först men det gick snabbt över. Däremot har hon nu ikväll fått hög feber och hon är väldigt grinig och hängig. Hon sov som en stock mellan ett och fyra men det är nog snart dags att sova lite till och hoppas att febern är borta imorgon.

Ikväll har det inte hänt så mycket mer. Vi öppnade choklad- och paketkalendrarna när Simon kom hem från jobbet. I mitt fjärde paket fick jag två jättefina servettringar med “God Jul” på, som passar de röda servetterna jag fick i andra paketet. Liam fick vattenfärger i sitt som han genast sätta sig med och började måla. Tuschpennorna han fick igår var också populära!

1 kommentarer:

Nina sa...

så mörkhårig han är. inte vad ju :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam