onsdag 5 december 2012

Liams julklappstips

favoritsanger

Liam nöjer sig inte bara med att läsa saga innan läggdags, när boken stängs igen och vi har sagt godnatt plockar han fram sin lilla fjärrkontroll och startar igång skivan som alltid ligger på sin plats i stereon. En skiva med alla hans favoritlåtar från Astrid Lindgrens älskade klassiker. Och där ligger han och lyssnar, och somnar till sin favoritmusik. Tycker det är jättegulligt!

Ett julklappstips från Liam till er är alltså en liknande skiva till era barn, som dom också kan tycka om lika mycket som han. Favoritsånger från Pippi, Emil, Madicken… är en skiva med alla favoritmelodier från Astrid Lindgrens sagovärld och en perfekt julklapp!

1 kommentarer:

Vanilla sa...

Åh, den skivan är jättebra! Min lilla dotter gillar också den! :-)

Vad gulligt att Liam lyssnar på den varje kväll! Jag minns när min yngsta lillasyster var liten, då lyssnade hon också på samma cd-skiva om och om igen varje kväll! Tänk att de aldrig tröttnar! ;-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam