onsdag 12 december 2012

Luciafest på dagis

Nu är årets luciafirande på dagis avklarad, alltid lika mysigt. Liam var riktigt blyg till en början och ville helst att jag också skulle gå med i tåget. Men sen följde han med dom andra och när det sjöngs satt han och Nikita i Kickis knä och du funkade ju bra. Men visst är det lite småläskigt, alldeles mörkt och en massa vuxna som stirrar och tar kort.

Efter luciatåget blev det fika med lussebullar, pepparkakor, saft och kaffe. Och en himla massa bus förstås, konstigt vore det annars med sockerstinna och övertrötta småbarn. Jag såg knappt röken av Liam, han for iväg och lekte direkt efter fikat, och hem ville han inte heller. Nomi verkade nöjd, hon satt mest i famnen på André och hos gudmor Eve. Men nog var hon trött sen med, vi hann knappt lägga henne i vagnen förrän hon somnade. När vi kom hem vaknade hon till, fick lite mat och somnade sedan om igen. Klart man blir trött av alla nya intryck och människor.

LiamNomi och NikitaNomi med mormorNemoNomi och AndréLiamNomiNikita

3 kommentarer:

Junitjej sa...

Så mysigt med luciafest!

Anonym sa...

Underbart med Lucia & sååå mysiga foto/Kram

Carola Paro sa...

Det är så mysigt med Lucia! men det kan kännas läskigt för ungarna, som du skriver, en massa folk som tittar och kameror som blixtrar. På barnens förra förskola och även Sheenas nya förskola har de regeln att man inte får fota med blixt under själva tåget, dock stannar alla kvar några minuter när de sjungit färdigt och då får man fotografera. Jag personligen tror att det blir lättare för barnen, då slipper de blixtar överallt när de ska koncentrera sig på att sjunga.
Nomi ser så himla glad ut, säkert spännande med alla ljus och glitter! ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam