fredag 8 oktober 2010

Liams namntavla

Liam fick hem någonting på posten igår som jag bara måste visa! Det var Bettina som driver Doptavelbloggen som skickat oss en jättefin dop-/namntavla! Jag är nog inte den ende som är helt förälskad i hennes tavlor så ni kan ju bara ana hur glad jag blev när den kom! Jag rekommenderar hennes alster varmt, det är verkligen den perfekta presenten att ge i “Välkommen till världen”-present eller vid dop! Personligt och unikt med barnets namn, födelsedatum, klockslag, vikt och längd!

Vill du också få hem en sån här fin tavla i din brevlåda? Då tycker jag du ska delta i min tävling där du kan vinna en personlig dop-/namntavla med valfritt motiv! Tävlingen avslutas om en vecka, alltså den 15 oktober!

IMG_4132IMG_4125IMG_4135

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Vilken fin! Förstår att du blev glad när du (Liam) fick den :)
Kramar

Nadine sa...

va fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!

Ella sa...

hon gör jättefina tavlor... vi fick en till Isabelle i doppresent... så tänker nog skaffa en till nästa barn också... =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam