fredag 22 oktober 2010

Fredagsmys

  IMG_5031Nanar hos mormor…

Liam har verkligen inte varit piggelin ikväll. De få stunder han haft energi har han busat lite men hans glansiga små ögon har avslöjat febern och förkylningen. Jag var uppe och köpte näsdroppar till honom och han rörde inte en min när han fick dom, gick skitbra. Vad jag minns från sist han var sjuk var det annorlunda; varför-gör-du-så-här-mot-mig-mamma-gallskrik. Usch!

Under kvällen har Liams mormor varit här och ätit pizza, Simon jobbar ju även denna fredag så lite sällskap är inte fel. Det var egentligen meningen att vi skulle göra varma mackor men.. ja, det får bli en annan dag. En fredagspizza tackar man inte nej till! Liam somnade jämte sin mormor redan vid sju. Stackars liten, han var helt färdig och förbi. Får hoppas att natten blir lugn och att han får sova utan en massa hosta och snor som stör. Förhoppningsvis är han piggare imorgon!

1 kommentarer:

Moa - Leos mamma sa...

Vinnaren i bambas tävling är nu utsedd. Kika in och se om det var du! =) Missa inte de andra tävlingarna!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam