lördag 30 oktober 2010

Halloween

Om jag inte har fel så är det Halloween den här helgen. I almanackan står det att på måndag är det “Allhelgonadagen” och nästa helg “Alla Helgons Dag”. Vad är skillnaden? Jag vet att vi ska bevara svenska språket men kom igen? Skriv Halloween för sjutton! Och så får dom gärna skriva till “utklädda barn kommer”, så man har lite koll.

De senaste två åren har Simon och jag totalt glömt bort att köpa hem godis till de små utklädda barnen. Förra året höll jag på att skämmas ihjäl. Riktigt pinsamt. Året innan var jag inte hemma och skafferiet var tomt på godis även då, Simon gav istället de stackars barnen Micro-popcorn. Ännu mer pinsamt.

I år har jag i alla fall haft lite koll och Liam, mamma och jag var och handlade godis på Pralinen tidigare. Köpte hem lite tablettaskar och klubbor. Skulle dock inte förvåna mig om det inte dyker upp en enda liten häxa!

Pumporna som vi köpte på Ölands Skördefest är pimpade till max! Har hackat, skurit och karvat den senaste timmen och äntligen är dom färdiga! Blev riktigt mysigt ute på vår farstubro, om jag får säga det själv!

IMG_5540IMG_5553IMG_5550

6 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Här finns inga häxor, troll eller spöken. Lite trist. Skulle också vilja ladda upp godisskålen för att ge bort så ingen busar med mig :)
Kramar

alexandra mamma till tove sa...

här har du svaret.. http://www.gp.se/matdryck/1.478967-nar-ska-man-egentligen-fira-

Sandra Mårtensson sa...

Halloween och de andra två dagarna är inte samma sak. Men jag håller med om att det är förvirrande!

Här kom inte en enda liten häxa. Får se om det dyker upp någon idag.

tarja sa...

Dök det upp någon liten häxa eller spöke?

Milly - Mamma till tre flickor ♥ sa...

Jag håller med dig om att dom kan skriva ut när det är halloween. För jag har inte heller någon koll :)

Fint det blev med pumporna.
hoppas ni får en underbar söndag!

Tova sa...

Hehe, vi brukar aldrig bry oss om att köpa godis till Halloween, kommer det barn brukar vi bara ge dem några gamla trista kakor eller nåt ;P

brukar också bli störd på att folk blandar ihop Halloween med allhelgonahelgen, kidsen nuförtiden verkar ju nästan tro det är samma sak, suck!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam