torsdag 21 oktober 2010

Sommardäck

IMG_4992Utsikten från vårt matsalsrum…

Jäklar vad det har snöat i natt, det ligger ett vitt täcke över hela Kosta och solen skiner! Jag älskar snö, men att köra till grannkommunen med sommardäck är väl ingen höjdare. Liam och jag ska nämligen till Broakulla idag och hälsa på gammelmormor. Och vid två har vi en tid för däckbyte i Emmaboda. Simon tyckte att Liam och jag skulle hålla oss hemma, men samtidigt behöver vi verkligen vinterdäck nu om snön tänkt ligga kvar. Simon måste ju trots allt åka till och från jobbet om kvällarna när det är som halast. Så vi testar i alla fall, får köra i 50 hela vägen och göra medtrafikanter upprörda!

3 kommentarer:

Carolina sa...

Det är vackert med snö - men aningen tidigt tycker jag allt! ;-) kram

MammaMorran sa...

Usch för att köra bil i snö med sommardäck- kör försiktigt! Vi bytte däck på bilarna igår, kändes som att det snart kommer snö här med!

MammaMorran- funderar över livet & ADHD
http://mammamorran.blogg.se

Ulrika sa...

Jisses va vitt ni fått det. Så mkt snö har vi inte ens fått här uppe i Umeå än. Snöade lite förra veckan men det hann aldrig lägga sig. Men ack så vackert det är med nysnö!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam