lördag 9 oktober 2010

Vår lördagskväll

IMG_4197 Kvällens smarriga middag!

Lördagskvällen har varit lugn och skön. Vi bjöd in mamma på middag, planka med fläskfilé och champinjonsås, och mös framför tv:n. Liam har väl inte varit på sitt bästa humör, kanske lite feber på gång? Men han somnade snällt utan problem och förhoppningsvis är han piggare imorgon!

Nu, efter kortspel och milkshake med familjen, ska jag krypa raka vägen till kojs. Mysa ner mig med ett kapitel i min nuvarande favoritbok; Livet på Andra Sidan av Sylvia Browne. Underbar bok som bekräftar det jag redan vet, vilket gör mig mycket fridfull och lugn. Kanske till och med lite längtansfull. Ser med spänning fram emot hennes fem andra böcker som också ska plöjas igenom!

3 kommentarer:

Amanda sa...

Åh gud så gott det såg ut!! ^^
Vem är mästerkocken?? ;)

Johanna sa...

fy tusan vad gott :) ni kanske ska starta en restaurang hemma hos er? :)

NoOne sa...

***Mumms*** Kan riktigt känna doften ;)

/Kram!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam