onsdag 13 oktober 2010

Vår (något trista) kväll…

IMG_4557 Liam ger sin mamma ett stort smile innan det är dags att sova!

Kvällen blev väl som tänkt; matlagning, middag och mys i soffan. Liam har underhållit oss med diverse bus och lekar. Allt från att jaga oss med gåbilen till bergsklättring i soffan. Vi har tittat på filmen The Guardian med Kevin Costner och Ashton Kutcher också. Spelade in den för ett par dagar sedan, perfekt att ha om man ska mysa i soffan men det inte finns ett skit på burken. Jäkligt bra film i alla fall, knappast något minus att Ashton spelar en av huvudrollerna heller. Yummy.

Liam sover sedan två timmar tillbaka och Simon åkte till jobbet för en stund sedan. Ska strax ta itu med tvättvikning och en lång dusch innan läggdags. Men först; lite bloggläsning!

2 kommentarer:

Förvirrade Morsan sa...

sv; tack. verkar som att han har åkt på vattkoppor, stackarn=(

-fam bus- sa...

Hihi underbart att få ett sånt smajl vid läggdags :)

Vinsten kom igår, jätte fin tröja! Kram kram o tack

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam