lördag 9 oktober 2010

Perfekt dag för en promenad. Eller?

IMG_4186 Soligaste dagen på länge. Och den får vi njuta av inomhus.

Solen har skinit hela dagen och det känns ju jätteskönt eftersom det har varit ganska grått och regnigt den senaste tiden. Vi bestämde oss för att ta en härlig promenad i höstsolen, ta en sväng på elljusspåret och sedan avrunda med bus i lekparken. Men ja, vi hann inte så långt. Liam vägrade att sitta i vagnen så han fick springa själv på vägen dit. Men inte heller det dög. Han skulle inte åka vagn, gå själv eller bli buren. Bara vi petade på honom började han gallskrika, snor och tårar forsade och han lade eller satte sig på marken i ren trots. Han brukar aldrig göra så, han älskar ju att gå promenad! Speciellt om han vet att vi ska till lekparken. En gallskrikande unge, ja. Men inte nog med det. Han hade trampat i hundskit så både jag, vagnen och hans stövlar var kladdiga. Fräscht. Kul. Underbart. Den perfekta avslutningen på en perfekt promenad?

5 kommentarer:

Nadine sa...

Åååå ja lider med dig, Leah skrek hela vägen till outletten å somnade inte förrän när vi precis kommer fram till dörrarna, men tur det så det blev en lugn shopping tur:)
Å hundskit oxå, kan inte låta bli att skratta, man får väl helt enkelt försöka se det positiva i allt;)

Anonym sa...

Åh nej vad trist! Hoppas kvällen blir bättre!

Förvirrade Morsan sa...

hösten kan vara rätt mysig, när solen skiner ^_^*

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Så typiskt att ens barn blir som förbytt när man verkligen är peppad till promenad i härligt väder ;) Hoppas att det blev lite utelek sen istället :)
Kramar

Alexandra sa...

Vad trist. Man kan aldrig "räkna med" barn... Hoppas ni fick en fin dag ändå :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam