onsdag 13 oktober 2010

Dagishämtning

IMG_4552 Ett litet busfrö som absolut inte ska sitta i vagnen!

Mamma gjorde mig och Diesel sällskap till dagis idag. Tur var väl det för på vägen hem vägrade Liam att sitta i vagnen, han skulle banne mig gå själv. Lite småkörigt att hålla reda på både unge, vagn och vovve när man annars går själv men mamma höll koll på busungen åt mig. Han hade massor att titta på och upptäcka! Han sprang bland annat upp och ner för rampen utanför Iittala Outlet både nitton och tjugo gånger. Busfrö number one.

Liam sitter i skrivande stund framför Playhouse Disney och smaskar på yoggi och frukt. Vi får väl se när hans far tänkt stiga upp, han sover fortfarande efter en natt på fabriken. Vad vi ska hitta på idag har jag inte den blekaste aning om, men om jag får bestämma blir det en lugn innekväll med lite matlagning och städning!

3 kommentarer:

Nina sa...

så fin han blev i jackan! :D

Linda sa...

mammor är bra att ha =)

Anonym sa...

Åh sådär är Stina också ibland dnär man hämtar henne, känns bra att låta henne upptäcka allt hon vill i sin egen takt. så man får ju passa på när man har tid och hjälp!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam