torsdag 14 oktober 2010

Städning och myskväll

IMG_4617Liam äter kvällsmat!

I eftermiddags när Liam sov middag fick jag ett litet ryck och började damma och dammsuga. Visade sig att det var ett smart drag med tanke på hur mycket dammråttor som egentligen gömde sig lite här och var. Jag är för jävla dålig på att städa grundligt egentligen. Dammsugaren går varm två-tre gånger i veckan och badrummet rengörs med jämna mellanrum men hur ofta städar man grundligt egentligen? Putsar fönster, skurar, lyfter på soffan, rengör ugnen och kylskåpet, vädrar sängmadrasser, torkar ur skåp och så vidare? Måste bli bättre på det där, även om jag blir andfådd bara av att tänka på det. Men lite duktig har jag varit idag i alla fall, resten kan vi ta en annan dag… Dammråttorna hinner nog inte flytta.

Resten av kvällen har spenderats med familjen i soffan. Vi har tittat på favoritprogrammen, läst sagor och busat en massa!

2 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Vad mysigt =) Kramis!

Emma Johansson sa...

Ja, grundlig städning gör man nog inte allt för ofta ^^
Jag måste också bli bättre på det och många andra saker! Funderar på att göra ett schema vilka dagar man gör vad för då tror jag att man verkligen gör det också!
kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam