tisdag 12 oktober 2010

Turgumma?

Jag håller i många bloggtävlingar men lyckas tyvärr inte hitta tiden att delta själv speciellt ofta. Då är det ju perfekt med alla härliga tävlingar som finns på facebook och som ökar mer och mer! Jag har haft turen att vinna ett par de senaste dagarna.

Förra veckan fick jag ett mail från Madeleine på Babylooba som berättade att jag vunnit ett par Kennedy-vinterskor och ett par Melton-tossor på hennes facebooksida! Perfekt nu till vintern! 
Igår fick jag också veta att jag vunnit ännu en tävling men denna gång på RebuzKidz facebooksida. Vill ni veta vad? En vinteroverall från LegoWear till Liam! Herregud vad jag blev paff! Vinnaren hade dragits i lördags och jag hade inte sett det förrän nu – inget man vill missa direkt! Hihi, jag är nog en turgumma ibland!

 

6 kommentarer:

Nina sa...

nej ja skrev inget om att det va ett missfall. vissa hajjade det ändå.. men ja skrev inte om det.. så det är inte lätt å veta :P

allt bra idag?

Emma Johansson sa...

Åh, grattis till vinsterna!
Perfekt till vintern och allt :)

-fam bus- sa...

Åååh vad avis ja blir! jätte fina priser :) Grattis grattis!


Sen kommenterar jag till frukt-inlägget här oxå: Perfekt att Liam äter mycket frukt. Svante är lite kräsen o gillar bara äpple o vattenmelon :(

kram kram

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Grattis turgumma! Och en overall och vinterskor är precis det som man önskar att få vinna :)
Kramar

Mia sa...

Men jisses! Grattis :)

Nadine sa...

Vilken tur du har! Hoppas overallen är varm, de säger att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år, bbbrrrrr

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam