måndag 11 oktober 2010

Frosten är här

IMG_4333Frusna löv i morgonens sol…

Jag blev riktigt glad i morse. Liam låg och tittade på Händige Manny innan frukosten och jag stack ut huvudet för att ta ett snabbt morgonbloss. Hela trädgården var frusen och solen var på väg upp. Så vackert det var! Jag får alltid en liten flashback när det gäller höst och frost. När jag var liten och frosten kommit, Gud vad jag längtade till första snön då! Jag tror faktiskt att vintern är min absoluta favoritårstid. Alla årstider är vackra men vintern är den som får mitt hjärta att bulta lite extra. Alla minnen, dofter och känslor bubblar upp. En nostalgitripp varje år som jag för allt i världen inte vill gå miste om.

6 kommentarer:

Förvirrade Morsan sa...

burr, jag fryser bara av att läsa inlägget! jag vill ha sommar igen ;)

sv;ja, just hämtningen är ju hur mysig som helst! Sällan får man så stora kramar som då ;)

NoOne sa...

Underbart vackert ♥ /Kraam i Höst ☼

Caroline-Mamma till Noah sa...

Så fint bild =)
Joo, kan hålla me dig om allt du nämnde om minnen, doft mm men annars är våren/sommaren favorit. Fast de kanske ändras nu när man har barn =)

Sandra Mårtensson sa...

Jag måste hålla med dig! Frosten är ljuvlig. Nu är det bara snön, knakandet under skorna och julpyntet som saknas!

Miss M sa...

Får precis samma känsla! Det är så underbart =)

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Det är vackert när det är frost...och visst är det lite roligt när första snän kommer. Synd bara att den ska ligga kvar så länge ;)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam