tisdag 12 oktober 2010

Desperat fotbollsfru

IMG_4516 Borsta tänderna, finns det något roligare?

Liam sover sedan en timme tillbaka, somnade sött tillsammans med sin snuttegroda och två gosekaniner. Han var så trött så han orkade knappt vinka godnatt, ögonen slöts på en nanosekund. Han är så söt när han gör det annars. Först pussas och kramas vi och när jag lagt ner honom vinkar han innan jag går. Gullebulle.

Sambon ligger nu utbredd i soffan och tittar på… ja, just det ja. Fotboll. Han övertalade mig innan. Tro inte att jag överger Desperate Housewives utan strid! Men ja, han vann denna gången. Jag kan ju FAKTISKT (hans uttryck) spela in på boxern och titta på det när han åkt till jobbet. Och det, lille älsklingen, kan du ge dig fan på att jag ska göra också! Punkt.

5 kommentarer:

Linda sa...

förbannade j-a fotbollen =/ och här sitter jag utan sambo hemma OCH TITTAR PÅ FOTBOLL1!!???

Agnes sa...

HAHAHA! Fotboll är kanske lite som Tv-shop? När man sitter som förstenad och bara glor, glor och glor. Utan att komma på sig själv med att glo. Ehm, eller.. mja.. det kanske bara är jag som gör så? Shit, jag har nog för mycket fritid.

Sandra sa...

Haha, ja, det gör du jävligt rätt i! :-)

Nadine sa...

Å jag är så glad att vi har två tv apparater, JP hade aldrig vunnit fajten om vems program som va viktigast:D

Cicci sa...

Det finns mkt som är roligare än att borsta tänderna, vill jag lova, dig lille Liam. ;P

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam