tisdag 23 september 2014

Vår tisdag

Innan dagis i morse ringde barnen till morfar och sjöng Ja må han leva.. då han fyller 58 år denna kyliga men soliga tisdag i september. Mycket uppskattat! Men presenterna får snällt vänta tills på lördag.

Klockan 17 idag gav jag mig hemåt från jobbet på Smedsgård och hämtade upp Nomi som lekte med mormor. Vi hann se de sista fem minutrarna på Liams fotbollsträning och Nomi spanade även in pappa som tränade de lite äldre pojkarna. Hann inte träffa mina små så mycket idag, men när vi kom hem fick vi mysa till det lite vid kvällsmaten, mannagrynsgröt och tända ljus.

Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men det blir ett extrapass på Servicehuset. Har jobbat på Smedsgård i Alstermo i över en månad nu och har inte funnits varken tid eller ork att ta extratimmar här i Kosta. Men imorgon är jag tillbaka igen och nästa vecka kan jag börja ta riktiga pass. Trivs jättebra i Alstermo men har haft riktig “hemlängtan” också. Så roligt när dom frågar när sjutton jag kommer tillbaka och att de saknar mig. Så det ska blir roligt med ett pass imorgon!

IMG_7801IMG_7794IMG_7793IMG_7787

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & grattis till Morfar'n 58 år :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam