måndag 29 september 2014

Logopedin med Liam

Nomi fick spendera några timmar med gudmor Eve i eftermiddags. Tjatat enda sedan igår och var som tokig här under förmiddagen. Galopperade fram och tillbaka genom huset och gormade “ÄFFE, ÄFFE ÄÄÄFFEE!!” Jätteviktigt att försäkra sig om att “Andi” (André) med skulle vara där.

Simon åkte till jobbet (bye bye nattskift och hej hej tvåskift) och Liam och jag begav oss in till Växjö för ett nytt möte på Logopedin. Idag var även Liams förskolepedagog Diana och kommunens specialistpedagog med. De fick sitta i rummet bredvid och iaktta oss genom spegelglasruta. Som taget ur en kriminalserie. Men utan hot och förhör, mer spel, ljudövningar och beröm då Liam var jätteduktig idag. Hans logoped sa att det var stor skillnad från förra gången. Känns så skönt!

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Härligt att det går så bra! Matilde ska äntligen börja med logopedi idag, efter ganska precis ett års väntan!

Anonym sa...

Skönt att det går så bra & logopeder är duktiga!
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam