torsdag 18 september 2014

Dagarna springer iväg

Dagarna denna veckan har flugit fram, hinner inte med själv. Varit fullt upp med läkarbesök och möten i stan, barnen har lekt hos kompisar och i förmiddags var det mormormys på schemat. Min förkylning börjar gå på rätt håll med, har sagt det flera gånger de senaste tio dagarna men NU är det på väg bort. Efter en fet förkylning, halsont och bihåleinflammation har jag nu “bara” en helvetisk rethosta kvar. Sovit i soffan de senaste nätterna, högt med massa kuddar. Hoppas innerligt att jag får sova i natt.

I kväll klockan 21:00 tog jag äntligen helg. Tre långa, lediga, underbara dagar blir det! Imorgon ska jag vara lite duktig och städa här hemma och under kvällen ska barnen och jag ha fredagsmys för oss själva då Simon jobbar extra. Mm, fredagsmysa!

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Vad skönt med 3 lediga dagar efter en jobbig vecka. Hoppas nu att den retliga hostan lämnar dig i fred också!

Mizca sa...

Vad brukar ni göra på era mysfredagar?

Anonym sa...

Ja,dagarna går iväg ...
Ha ett riktigt härligt Fredagsmys ♡

/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam