söndag 7 september 2014

Vår söndag

Idag har vi varit på Mulle-information för barn födda 2009. Samlades vid Gökaskratts Camping i Hovmantorp där Liam och de andra barnen fick leka med en ledare under tiden föräldrarna fick info om de kommande träffarna. Liam trivdes bra med sina nya kompisar och jag tror det kommer bli roligt för honom att gå. Han som älskar att leka i skogen. Efteråt avslutades mötet med bullens, bröd och saft.

Under eftermiddagen åkte Liam och pappa ut i skogen och plockade kantareller. Nomi och jag kröp ner i sängen och sov middag ihop. Hon var grymt grinig under förmiddagen och jag har inte heller känt mig på topp idag, tung i huvudet och förkyld. Typiskt när man väl är lite ledig.

I morgon blir det en tuff dag, Liam ska opereras på Växjö Lasarett. Inget allvarligt, bara ett ingrepp men det är ju ändå läskigt med nedsövning och så. Narkosläkaren vet dock om hans Malign Hypertermi som vi har så det ska inte vara några problem. Ikväll har han duschat med Descutan, ätit sen kvällsmat och druckit en massa. Imorgon är det fasta som gäller. Har köpt med oss saft, Tom och Jerry-kex och en Bamse-tidning som han ska få när han vaknat efteråt. Och när han är piggare blir det lite mat med såklart.

Det var egentligen meningen att operationen skulle ske 9:15 men de ringde häromdagen och ville flytta den till 7:15. Så det blev lite rörigt med dagis för Nomi, då det inte öppnar så tidigt. Istället ställer gudmor upp så ikväll sover Nomi över hos henne. Och dagis var det inte tal om, enligt Eve, så Nomi stannar hos henne tills vi kommer hem. Skönt att ha henne när det krisar! Och Nomi klagar inte, hon har tjatat om gudmor heeela dagen; “Såva min Effe! Va ä Effe? Såva Effe säng!!”

IMG_7663IMG_7667

3 kommentarer:

Helena sa...

Mysigt med mulle... det minns man ju från när man var barn :)
Lycka till med Liams operation. Det är så jobbigt när ens barn ska sövas.
Tänker på er!
Kram

Anonym sa...

Åh,mulle är ju skojsigt :)
Naw...Håller tummarna för goe Liam & Op..../Kramas

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Läskigt med operation även fast det är ett litet ingrepp... Vilken tur att ni har så snälla människor i närheten som kan ställa upp vid kriser :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam