söndag 21 september 2014

Bygdens son i bygden

Igår hade vi en hög med goda vänner över på förfest. Jätteroligt att ses och bli lite tokiga tillsammans. Tiden flög förbi och strax efter nio fortsatte vi festligheterna i öltältet utanför folkan. Massa folk och skön musik av bland andra Sylvester i The Ark som är uppvuxen här i Kosta. Riktigt bra ös, speciellt när han drog igång sitt bidrag Bygdens son från Melodifestivalen.

Hade riktigt roligt igår, väldigt lyckad kväll. Och det var första gången någonsin jag gick ut och faktiskt kände mig bekväm i mig själv. “Inte höras, inte synas-tänket” var som bortblåst. Jag tillät mig själv att ha roligt och släppa loss, att vara mig själv. En väldigt konstig och ovan känsla. Och de fina komplimangerna öste in från alla håll. Jag har så svårt att ta till mig det, men jag försöker. Självkänslan klättrar långsamt men spikrakt uppåt för varje kilo jag tappar. Och den där osäkra Agnes börjar våga vara sig själv igen.

IMG_7752IMG_7766IMG_7762IMG_7757

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt,Agnes det värmer mitt ♡ ....
/Kram fina du!

SANDRATORN.SE sa...

Vart kommer ljusstakarna i fönstret ifrån? Sjukt snygga! :)

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Härligt att läsa! Good for you!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam