måndag 15 september 2014

Måndag i stan

IMG_7707

En härlig, ledig dag efter en väldigt lång jobbhelg. Har såklart inga problem med att jobba helg, börjat vänja mig nu, men att göra det med bihåleinflammation från h-e-l-v-e-t-e-t gör det inte bättre. I lördags kväll när jag kom hem tvingade jag i mig mat och sen slocknade på soffan av smärta, kändes som att hela pannan skulle sprängas och ögonen värkte nåt djävulskt. När jag vaknade igen och missat lördagsmyset med mina barn som jag saknat så fick jag nog och tog smärtstillande. Jättebra för stunden då smärtan försvann på ett kick, men oj vad jag kände mig bakis dagen efter. Min delade tur igår gick ändå rätt smidigt och dagen flöt på bra. Och så fick jag vara hemma med familjen ett par timmar på eftermiddagen också, vi var och röstade på folkan, handlade och åt bullens med bröd innan jag åkte tillbaka.

Idag, efter en kaffe- och pratstund med Sara som äntligen hittat hem från Turkiet-resan, åkte vi in till stan. Liam hade ett möte på Logopedin efter ett långt sommaruppehåll. Hon tyckte att han utvecklats massor och vi fick med oss lite läxor hem. Nästa gång kommer hans förskolepedagog samt en specialistpedagog från kommunen hänga med. Jättebra initiativ av rektorn som vill hjälpa oss så mycket som möjligt inför skolstarten nästa höst.

Efter lasarettbesöket åkte vi ut till Grand för att äta lite och fönstershoppa. och testa den nya lilla lekplatsen de byggt vid parkeringen, stort gilla från ungarna!

Ikväll ligger vi däckade i soffan med popcorn och lite bra tv-underhållning. När Simon gett sig iväg till sitt nattpass ska jag förflytta mig till sängen med en bra film. Bara päsa.

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Bihåleinflammation är inte kul! Jag hade det när jag var gravid med Jennifer, kommer ihåg att jag sov mest hela dagen. Mådde riktigt kasst så jag hade verkligen inte orkat jobba som du ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam