måndag 1 september 2014

Kramkalas

IMG_7554

Lång jobbhelg och även jobb idag, men slutade vid 13:30 och hämtade barnen en halvtimme efter. Skönt att komma hem tidigt! Simon gav sig iväg på storhandling inför helgens kalas och strax efter överraskade morfar med ett besök. Prat, kurragömma och äppelkaka med vaniljsås blidde det. Och såklart kramkalas när morfar skulle åka hem.

Imorgon är jag ledig och då ska jag banne mig ägna förmiddagen åt att städa, något jag inte haft tid med på tre veckor. Att Simon städade för någon vecka sedan gills inte när man är ett kontrollfreak, så är det bara. Tjuvstartade redan ikväll med att putsa lite fönster och hänga upp nya gardiner. Och rensa på ungarnas rum och plockaplockaplocka. Men innan jag kör igång imorgon väntar (om barnen tillåter) en sovmorgon, ska bli gryyyymt skönt.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,sååå mysigt med Morfar :)
Skönt med ZzzZ - morgon mé hihi/Kram & ha en fin dag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam