fredag 29 augusti 2014

Nomis första biobesök

IMG_7548

Redo för Flygplan 2!

Fredag idag och veckans enda lediga dag. Den har jag och familjen tagit till vara på ordentligt!

Vi åkte in till Växjö för en shoppingtur på Grand Samarkand. Min jacka jag köpte i våras är alldeles för stor nu så jag fick hitta mig en ny att ha i höst. Hittade en jättefin svart kappa (denna) på Lindex som jag slog till på direkt. Tänk vad mycket roligare det är att shoppa kläder när man kan hitta passande storlekar på vanliga damavdelningen! Inne på Haga Hem spenderade jag ett presentkort på en Happy Lights-ljusslinga i grått, svart och vitt. Superfin och kommer lysa upp mysigt hemma i höstmörkret.

Efter att ha ätit salladsbuffé på Markan och handlat helggodis på Hemmakväll överraskade vi barnen med ett biobesök; Flygplan 2. Nomis allra första biobesök också och det gick faktiskt bättre än vi hade trott. Första halvan satt hon och åt popcorn, drack saft och tittade med stora ögon. Andra halvan sov hon, den lilla sömntutan.

På vägen hem stannade vi till hos mormor i Lessebo och vi alla gick sedan och åt lite mat tillsammans innan hemgång.

Har haft en riktig heldag med fullt ös, men nu väntar tre dagars jobb innan jag är ledig igen. Ska se klart kvällens Crisis med gubben och sen hopp i säng!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt med bio!

mammatea.se

Livet på Citronodlingen sa...

Jag skulle också vilja se den filmen, men mina barn är definitivt för små... Kanske ska låna någon annans? ;)

Anonym sa...

Så mysigt med Bio - Jag minns min första åh,sååå spännande det var hihi
/Kram på Er från "tant" Annmi

Anna sa...

Grym du är som lyckats gå ned så mycket i vikt!!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam