lördag 23 augusti 2014

Lovely Lördag

Med nada regn under förmiddagen passade vi på att dona ute och rensa förrådet. Fy sjutton vad skönt att slänga en massa bråte som bara tar plats! Strax innan vi blev klara tajmade mormor in ett besök och därefter gick vi alla upp till Kosta Boda Art Kafé för att käka lunch. Hann med en runda på Kosta Outlet också innan hemfärd. Hemfärden blev dock blöt, fick springa hem i spöregn som behagade komma precis just då.

Under kvällen har vi ätit pastasallad med kyckling, currysås och pitabröd samt myst i soffan och tittat på Rasmus på luffen tillsammans. Mycket Astrid Lindgren-rullar blir det nu efter vårt roliga äventyr i söndags.

IMG_7432IMG_7426IMG_7434IMG_7430

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,det låter & ser ut som en Lovely Lördag :)
/Söndagskramen på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam