tisdag 12 augusti 2014

Tröttmössa hela dagen lång

IMG_6737

Bild från gårdagen på min busiga lilla loppa

Kröp ner med en film att somna till i sängen i gårkväll. Var ju förberedd på barnfritt och sovmorgon idag så var uppe alldeles för sent, nattuggla som man är. Var så trött så jag visste inte vart jag hade röven när jobbet ringde strax innan klockan sex i morse. Men jag vet inte hur hösten ser ut för mig så jag vill självklart försöka ta alla pass jag kan få nu, och jag är tacksam för varje timme de behöver mig!

Det blev ett glidarpass och var hemma strax efter tolv. Då André inte skulle skjutsa hem barnen förrän vid två-tiden intog jag viloläge i soffan med en film. Fick även sova ett par timmar och Simon fixade middag till oss.

Under kvällen har Liam och jag varit på en k-k-kall simlektion, dock på land då barnen fick lära sig livräddning samt båt- och badvett. Men hur kallt det än var skulle Liam och hans bästa kompisar bada efteråt, och det fick dom enda tills regnet började ösa ner. Brrrrrr!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är sååå söt din lilla busiga loppa hihi ....
/Puss & Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam