lördag 16 augusti 2014

Lördagsmys

IMG_6872

I förmiddags var det som sagt avslutning för Liams simskola. De hade tipsrunda, barnen badade och så fick de diplom, godispåse och sina simmärken. Tre stycken fick Liam ihop; Baddaren Blå, Baddaren Grön och Sköldpaddan. Stolt kille!

Efter dagens långa jobbpass åkte Liam och jag till André för att nalla med oss Nemo hem. Pojkarna och jag åkte och handlade och sen åt vi kvällsmat hemma med Simon och Nomi. Just nu sitter pojkarna med popcorn och film i Liams säng och ska strax sova, precis som lillasyster.

Imorgon har vi en överraskning till barnen med hemlig destination. Hoppas på fint väder och en lugn och tyst bilresa dit!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Spännande med överraskning! :)

Anonym sa...

Men...Grattis Liam klart du var stolt :)
Härligt mé Överaskning/Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam