onsdag 6 augusti 2014

Vår onsdag

Efter en dag på jobbet hängde svärmor med mig till dagis för att hämta två glada barn. Vi spenderade sedan några timmar hemma med lek, tacos till middag och äppelkaka till efterrätt.

Timmarna sprang förbi och plötsligt var det tid för kvällens simskola. Tur med vädret fick vi (ösregn och kallt igår när Simon och barnen var där, hua…) så även Nomi ville hoppa i och plaska. Hon höll sig dock i minsta poolen medans Liam och hans kompisar var i den mellersta och övade på att flyta och annat skoj.

Imorgon är jag leeedig, veckans enda lediga dag, och börjar inte förrän fredag eftermiddag. Så ikväll ska jag bara vara, kanske se en film. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på ännu, får se vad vi är sugna på.

IMG_6406IMG_6410IMG_6411IMG_6462IMG_6444IMG_6459

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Mysig dag :)

Anonym sa...

Hihi...Härliga Badbilder - Tack för att ni inte "skvätte" ner "tant" Annmi fniss...
/Kramar i mässor!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam