måndag 11 augusti 2014

Ny vecka igen

IMG_6749

Guldlock spanar in brorsan på simskolan ♥

Igår jobbade jag sista dagen som sommarvikarie, dessa två månader har gått otroligt fort och jag har haft så kul! Men idag var jag tillbaka som timvikarie igen. Hoppas innerligt på en massa timmar under hösten men man vet ju aldrig, så ska söka lite nytt på andra ställen runt om i kommunen med.

Efter jobbet hämtades barnen och därefter hade jag ett läkarbesök. Mitt ben har ju gått bananas helt. Halva benet har sovit sen en vecka tillbaka och det känns som träningsvärk i vaden. Misstänkte först en blodpropp men nu tror dom att det kan vara en nerv i kläm, så det får nog bli ett samtal till sjukgymnast. Kan ju gå på benet men det ömmar och är allmänt obehagligt när halva är avdomnat. Så där lagom gött.

Efter middagen åkte vi alla fyra till simskolan på badet. Liam har räknat ner dagarna i helgen, han älskar det och den där lektionen flyger förbi. Efteråt möttes vi upp hemma hos Eve som nallade åt sig mina barn ikväll. Lek, mys och övernattning med Nemo och Nikki.

Snart ska Simon ge sig iväg till jobbet och jag ska inte lyfta ett finger. Jobbat hela veckan, med lite ledigt i torsdags, så jag ska sätta på en favoritfilm och sen sova riktigt, riktigt länge imorgon!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa hon är allt en liten Guldlock hihi....
/Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam