måndag 4 augusti 2014

Simskola!

Ikväll var det äntligen dags för Liams allra första simskola som nu kommer vara under två veckor, måndag till fredag. Ungen älskar att bada och snart kommer han kunna simma också. Känns bara så himla konstigt, som om det vore igår jag själv tog “Baddaren.”

Vi åkte dit med Eve och barnen och när vi alla skulle åka hemåt igen undrade de om Liam ville sova över hos dom i natt. Passade oss riktigt bra med då jag ändå skulle vara hemma med barnen på förmiddagen och sedan jobba kväll imorgon. Så så fick det bli och alla tre var så lyckliga. Nomi hade däremot somnat redan så hon får sova hos gudmor en annan kväll!

IMG_6288IMG_6299IMG_6302IMG_6289

4 kommentarer:

Dessie - en hjärtebarnsmamma sa...

Åh vad mysigt! :))

Anonym sa...

Så mysigt & nyttigt....Ljuvliga badfoton på fine Liam/Natti Natti Kram

Livet på Citronodlingen sa...

Så lycklig han ser ut :)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Vi har pratat om att få in Robin på simskola också, men det kanske blir till nästa sommar istället. Att kunna simma är ju väldigt viktigt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam