fredag 15 augusti 2014

Fredag med mormormys, lek och bad

IMG_6799

Att hälsa på mormor idag var uppskattat av barnen. Blev bara en timme innan hon skulle till jobbet, men de var så nöjda ändå. Och efteråt var vi lata och åt middag på pizzan, köttbullar ville barnen ha och vi tog varsin sallad. Skönt att slippa tänka på middagslagning ibland.

Innan jag skulle till kvällens jobbpass skjutsades Liam till André, Nemo och Nikki. Dom där barnen bara tjatar om att få leka och sova över så fort de är ifrån varandra. Så de fick leka av sig i några timmar innan simskolan.

Imorgon jobbar jag igen, ett tiotimmarspass blir det. Lite tråkigt bara att jag missar simskolans avslutning imorgon klockan elva. De skulle ha tipsrunda, bad och så skulle barnen få sina välförtjänta simmärken. Mormor skulle i alla fall följa med och Simon har lovat att filma och fota åt mig, så jag också får se.

Nu blir det lite kvällsmat för min del och så ska vi titta på kvällens avsnitt av Crisis, sen är det raka vägen till sängen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

De är såååå fina...
Så nu ska lille Liam få sina simmärken - va skojsigt synd att du jobbar/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam