söndag 3 augusti 2014

Söndag med bullbak och besök

I gårkväll, när det svalnat av, lovade jag barnen att vi skulle baka kanelbullar. Ingen bra idé alls med 30 graders värme ute. Men, jag hade lovat. Och frysen gapar tom inför besökande fikagäster. Så vi bakade ändå och barnen hjälpte till och tyckte det var jättekul!

Lite senare på eftermiddagen kom gammelmormor och Arne och senare även mormor som varit på Öland nästan hela veckan. Vi beställde två sliceade pizzor att dela på (blev en hel pizza över dock, vi är visst inte så stora i maten och så är det inte något vidare lätt att äta något alls i denna tryckande hetta…) och därefter blev det en himmelens massa lek och prat. Kaffe och nybakta kanelbullar på det!

Barnen sover nu gott efter allt skoj och varsitt bad. Simon har gett sig iväg till jobbet och jag är färdig med allt inför morgondagen. Har varit riktigt skönt med två dagars ledigt men imorgon går jag på min sista vecka som sommarvikarie. Har till och med fått extratimmar veckan därpå, hoppas verkligen att det fortsätter så hela hösten.

IMG_6164IMG_6219IMG_6212IMG_6192IMG_6248IMG_6239

1 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Vilka små söta Bullbagare hihi...Tar en Bulle & Kramas

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam